SandraManders-23.jpg

A trip down memory lane

Oorspronkelijk kom ik uit Zuid-Limburg en ook al woon ik al 15 jaar in Amsterdam, ik heb mijn zachte G nog altijd niet verloren en daar ben ik trots op! 

Studeren

Tot mijn 19e woonde ik in het kleine pittoreske dorpje Oirsbeek, waarna ik ging studeren aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Tijdens deze studie leerde ik met gasten omgaan, het afhandelen van klachten, risotto bereiden (heel belangrijk!!), financiële administratie, omgaan met tegenslagen, social skills, het nachtleven van Maastricht, etiquette, het organiseren van evenementen en ga zo maar door.

Amsterdam

Nadat ik voor mijn eerste stage een half jaar in Ierland woonde, besloot ik mijn laatste stage in het Americain Hotel op het Leidseplein te volbrengen. Amsterdam beviel zo goed, dat ik nooit meer ben weggegaan.

Carrière

Sinds ik in Amsterdam woon heb ik verschillende banen als Office Manager, Secretaresse, Personal Assistant en Executive Assistant bij allerlei grote bedrijven gehad. Ik voel me als een vis in het water bij grote internationale bedrijven, maar de laatste jaren wel een beetje als een vis in een te kleine kom die dolgraag de oceaan in wil... Het voelde alsof ik mezelf niet meer kon ontwikkelen en doordat ik de klappen van de zweep inmiddels ken, ben ik eigenwijs geworden. 

In oktober 2019 besloot ik om de stoute schoenen aan te trekken en me in te schrijven voor de VA Business Academy van Danielle Leuvering. Een spannende stap, maar het voelde super goed!

De toekomst

De ervaring die ik in de afgelopen 15 jaar heb opgedaan in het bedrijfsleven gebruik ik voor de nieuwe weg die ik ben ingeslagen als Online Personal Assistant.

Mijn passie ligt bij het ondersteunen van ondernemers, zodat hun business kan groeien.  "Geef mij maar al die randzaken waar je geen zin in hebt, focus jij je maar op je core business". Zo komen we samen tot het beste resultaat en dat geeft mij een kick!